Početna - IZDVOJENO - Američka glumica Eva LaRue stigla na tri dana u Opatiju

Američka glumica Eva LaRue stigla na tri dana u Opatiju

Američka glumica Eva LaRue, koja je mnogima poznata po svojoj ulozi Natalije Boa Viste u izuzetno popularnoj seriji CSI Miami, stigla je ove srijede, 13. lipnja, na trodnevni boravak u Opatiju.

Došla je kao promotorica i ambasadorica lanaca luksuznih hotela Stories, projetku Hrvatske gospodarske komore, a boravit će u opatijskoj Bevandi, koja je član spomenutog lanca.

“Ovo mi je već treći boravak u Hrvatskoj i mogu reći kako uživam. Ranije sam bila na jugu Hrvatske, a sad sam po prvi puta u ovim krajevima. Istru sam već upoznala vrlo dobro, bila sam i u potrazi za tartufima, što me posebno oduševilo, a zbog te avanture želim se i vratiti. Hrvatska je predivna zemlja i imam samo riječi hvale, a ubuduće želim piti samo vaša vina”, sažetak je Evinih sjajnih dojmova boravka u Hrvatskoj, dok će Opatiju tek u narednih nekoliko dana imati priliku bolje upoznati.

No, prvi dojmovi dali su joj naslutiti da se nalazi u kolijevci hrvatskog turizma.

“Hotel me oduševio, lokacija je fantastična i mogu reći da sam se iznenadila kad su mi otkrili kako Bevanda ima svega deset soba. Djeluje puno veće”, rekla je američka glumica.

Odmah po dolasku i nakon kraćeg boravka u sobi posjetila je također susjednu plažu Lido za koju je također imala brojne komplimente, pa nema sumnje kako će u svijet putem svog Instagram profila i ostalih društvenih mreža gdje ima brojne pratitelje odaslati predivne prizore iz Opatije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

voda

Grad Opatija ne želi dati suglasnost na ogromno poskupljenje vode

Grad Opatija zaprimio je zahtjev Liburnijskih voda d.o.o. za izdavanje suglasnosti za povećanje cijene vodnih usluga (vode, odvodnje i pročišćavanja). Grad Opatija nije ...