Početna - IZDVOJENO - Američka glumica Eva LaRue stigla na tri dana u Opatiju

Američka glumica Eva LaRue stigla na tri dana u Opatiju

Američka glumica Eva LaRue, koja je mnogima poznata po svojoj ulozi Natalije Boa Viste u izuzetno popularnoj seriji CSI Miami, stigla je ove srijede, 13. lipnja, na trodnevni boravak u Opatiju.

Došla je kao promotorica i ambasadorica lanaca luksuznih hotela Stories, projetku Hrvatske gospodarske komore, a boravit će u opatijskoj Bevandi, koja je član spomenutog lanca.

“Ovo mi je već treći boravak u Hrvatskoj i mogu reći kako uživam. Ranije sam bila na jugu Hrvatske, a sad sam po prvi puta u ovim krajevima. Istru sam već upoznala vrlo dobro, bila sam i u potrazi za tartufima, što me posebno oduševilo, a zbog te avanture želim se i vratiti. Hrvatska je predivna zemlja i imam samo riječi hvale, a ubuduće želim piti samo vaša vina”, sažetak je Evinih sjajnih dojmova boravka u Hrvatskoj, dok će Opatiju tek u narednih nekoliko dana imati priliku bolje upoznati.

No, prvi dojmovi dali su joj naslutiti da se nalazi u kolijevci hrvatskog turizma.

“Hotel me oduševio, lokacija je fantastična i mogu reći da sam se iznenadila kad su mi otkrili kako Bevanda ima svega deset soba. Djeluje puno veće”, rekla je američka glumica.

Odmah po dolasku i nakon kraćeg boravka u sobi posjetila je također susjednu plažu Lido za koju je također imala brojne komplimente, pa nema sumnje kako će u svijet putem svog Instagram profila i ostalih društvenih mreža gdje ima brojne pratitelje odaslati predivne prizore iz Opatije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Mia Dimšić oduševila nastupom u opatijskom Gervaisu

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Mia Dimšić svojim je nastupom jučer oduševila opatijsku publiku. Brojni posjetitelji, a posebno oni najmlađi ...