Početna - IZDVOJENO - Aminata Seydi & The Astronauts feat. Snow Owl na Ljetnoj pozornici
animata
web

Aminata Seydi & The Astronauts feat. Snow Owl na Ljetnoj pozornici

Liburnia Jazz u suradnji s programom Deset Veličanstvenih u organizaciji Liburnia Riviera Hotela predstavlja Aminata Seydi & The Astronauts feat. Snow Owl. Koncert će se održati u četvrtak, 02. srpnja u hotelu Kvarner s početkom u 21:00 sat.

Koncert je uvod u Jazz Liburnia Festival, zatim za vrijeme jazz okupacije Opatije jutro započinjejazz doručkom na terasama hotela Ambasador, Kvarner i Milenij, nastavlja se uz krstarenjeopatijskom rivijerom jedinstvenim Jazz Boatom, a u rano predvečerje jazz odjekuje s terase hotela Bristol i glavnog gradskog trga u Lovranu. Večernji koncerti najboljih od najboljeg hrvatskog i svjetskog jazza održavaju se na Ljetnoj pozornici, a završnica Festivala je na terasama hotela Kvarner i Continental.

Aminata Seydi & The Astronaus predstavnici su New Soul glazbe. Dodajući afrički prizvuk funky ritmovima, senegalska pjevačica Aminata svojim baršunastim glasom i temperamentom ima moć kojom podiže publiku sa stolica i tjera ih na plesni podij.

Ovom prilikom predstavit će i ekskluzivnog gosta Juana Garciu-Herrerosa aka Snow Owl – kolumbijskog basistu nominiranog za prestižnu nagradu Grammy u kategoriji latin glazbe.

U sklopu programa Deset veličanstvenih biti će održano ukupno deset koncerata na legendarnoj ljetnoj terasi Remisens Premium hotela Kvarner koja će biti domaćinom vrhunskih umjetnika i glazbenika te nezaboravnih performansa tijekom cijelog ljeta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...