Početna - KULTURA - Anđelka s predstavom “Šta me snađe” u Rijeci

Anđelka s predstavom “Šta me snađe” u Rijeci

Popularna glumica, Anđelka Prpić, još poznatija po ulozi istoimene Anđelke iz serije “Andrija i Anđelka”, koja je stekla veliku popularnost diljem regije, prvi put gostuje u Rijeci.

Njezina monodrama/komedija “Šta me snađe” održat će se u HKD-u na Sušaku 18. listopada 2018. godine s početkom u 21 sat.

U monodrami “Šta me snađe”, Anđelka glumi čak 12 likova. Dramski tekst za ovu komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro.

Šarmantna Anđelka u ovoj predstavi igra 32-godišnju bankaricu Jovanku Joku Jakovljević, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se nađe pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može riješiti sama, čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu – sobu.

Ulaznice su u prodaji putem sustava MojeKarte.hr po cijeni od 80, 100 i 110 kuna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

GRAD OPATIJA – Javni poziv za financiranje javnih potreba u 2021.

Prijave do 16. studenog 2020. Na temelju članka 6. Pravilnika o financiranju javnih potreba, gradonačelnik Grada Opatije raspisuje JAVNI POZIV ...