Početna - IZDVOJENO - Andrej Prskalo: Naš motiv ne može biti manji od Slavenovog
kek

Andrej Prskalo: Naš motiv ne može biti manji od Slavenovog

Nogometaši Rijeke u srijedu gostuju kod Slaven Belupa u 34. kolu MAXtv Prve lige (20 sati). Prvenstvo ulazi u završnicu i Rijeka će u Koprivnici tražiti nove bodove u borbi za vrh. Slaven je i ove godine bio tvrd orah za riječku ekipu, uz remi u Koprivnici, Slaven je dobro namučio Rijeku i na Rujevici kada su izabranici Matjaža Keka stigli do pobjede pogotkom Marka Vešovića u 89. minuti.

– Zadovoljstvo nakon pobjede brzo je zamijenila priprema za novu utakmicu, još jedan težak ispit je ispred nas. Moramo napraviti sve što je moguće da se rekuperiramo i pripremimo za iduće utakmice. Znamo koja je negativna serija iza nas u Koprivnici, ali ovo je nova utakmica i novi izazov. Cilj i želja je pozitivan rezultat, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, na konferenciji za novinare uoči Slaven Belupa.

– Sada kada je ulog veliki treba istrčati na travnjak i odigrati i dati malo više kada boli,  kada peče i ponestaje zraka. To je jedini način da na kraju jednog maratona možeš doći do cilja, ustvrdio je Kek.

Andrej Prskalo ove sezone brani u odličnoj formi, novu veliku predstavu imao je protiv Hajduka obranivši nekoliko teških udaraca.

– Zadovoljstvo pobjede treba apsolvirati i pripremiti se za Slaven. Naš motiv mora biti puno veći od njihovog i vjerujem da ćemo to uspješno odraditi. Lijep osjećaj se javlja kada pomislim da bismo mogli, rekao je Andrej Prskalo.

U videu pogledajte što su Matjaž Kek i Andrej Prskalo još izjavili na konferenciji za novinare

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Članovi Armade pratili talijanske humanitarce sve do Banovine

Humanitarna pomoć iz Italije stigla je do graničnog prijelaza Pasjak, gdje su konvoj kamiona i kampera dočekali članovi Armade.Donatori iz ...