Početna - IZDVOJENO - Andrej Prskalo produžio ugovor: “Rijeka je moj klub”
prskalo

Andrej Prskalo produžio ugovor: “Rijeka je moj klub”

Andrej Prskalo u srijedu je produžio ugovor s Rijekom na dvije i pol godine. Prskalo je ove sezone branio u vrhunskoj formi, te je bio među najboljim pojedincima branivši odlično u najvažnijim trenucima.

Matjaž Kek, trener Rijeke, rijetko kada izdvaja pojedince, ali nakon pobjede protiv Istre 1961 istaknuo je da je Prskalo najbolji primjer kada jedan igrač igra srcem za svoj klub.

– Sve što mogu reći jest da sam sretan i zadovoljan i to sve govori. Brzo smo se dogovorili, nikad nije bio upitan nastavak suradnje. Polusezonu smo zaokružili na najljepši mogući način, a sada sam potpisao ugovor što je za mene točka na “i”. Rijeka je moj klub, tu se dobro osjećam i vjerujem da ćemo nastaviti gdje smo stali, rekao je Andrej Prskalo nakon potpisa ugovora.

– Evo sada se odmaram, malo uživam u slobodnom vremenu. Zaželio sam se odmora, prvi dio sezone bio je naporan, ustvrdio je Prskalo koji je u prvom dijelu prvenstva skupio maksimalan broj minuta.

– Zadovoljni smo, brzo smo se dogovorili. Andrej ostaje član Rijeke što je bila naša i njegova želja. Bilo je to samo pitanje formalnosti jer Rijeka je Andrejev klub i njegova ljubav prema klubu je neupitna, rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Pred nama je još jedno izdanje najdraže opatijske ljetne konvencije – Liburnicon na FMTU-u

Jedna od najoriginalnijih kulturnih manifestacija na Kvarneru, Festival znanstvene fantastike i fantastike “Liburnicon” i ove godine ponovo će Opatiju odvesti ...