Početna - IZDVOJENO - Aplikacija koja će promijeniti Vašu percepciju o konzumiranju alkohola
drinking-mirror

Aplikacija koja će promijeniti Vašu percepciju o konzumiranju alkohola

Kako je trenutno ljeto, a svi znamo da se ljeti opuštamo više nego inače,  da more i sunce na nas djeluju opuštajuće, isto tako svi volimo i popiti koju čašicu više. Ako je takav slučaj samo ljeti, u periodu trajanja godišnjih odmora, onda vas ne treba previše zamarati kako bi vaše lice izgledalo za desetak godina zbog konzumiranja alkohola.

E sad, ako se nalazite u skupini ljudi koji tijekom cijele godine vole potegnuti za dobrom čašom vina, onda bi vam ova aplikacija bila vrlo zanimljiva budući da uz njenu pomoć možemo vidjeti kako bismo izgledali za deset godina ako konzumiramo alkohol kontinuirano. Sve što bi korisnici trebali napraviti jest fotografirati svoje lice, a aplikacija će potom obraditi fotografiju i postarati je kako bi ilustrirala učinak alkohola na izgled.
Aplikacija Drinking mirror nastala je početkom ove godine u sklopu kampanje škotske vlade protiv alkoholizma, a dostupna je za uređaje s iOS-om i Androidom.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...