Početna - IZDVOJENO - APN predao POS-ove stanove vlasnicima

APN predao POS-ove stanove vlasnicima

U Opatiji je danas Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama predala POS-ove stanove što su se gradili na opatijskoj Tošini vlasnicima s kojima je sklopljen ugovor o kupnju – i to Gradu Opatiji, koji je u startu gradnje otkupio 38 stanova namijenjenih davanju u najam osobama s gradske liste reda prvenstva, dok su za preostalih deset stanova skopljeni ugovori s osobama koje su udovoljile kriterijima za kupnju stana po programu POS-a.

Ključeve je simbolično primio opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić, koji je ovom činu nazočio sa svojim najbližim suradnicima.

Gradonačelnik Dujmić izjavio je kako unatoč određenim poteškoćama koje su pratile gradnju stanova POS-a u Opatiji, cijeli je projekt uspješno priveden kraju, a 48 opatijskih obitelji dobija krov nad glavom.

Na današnjoj primopredaji stanova, gradonačelnik je čestitao i vlasnicima deset stanova koji su ih kupili prema kriterijima POS-a od APN-a, te im uručio ključeve stana.

 

predaja ključeva

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Sutra se otvaraju granice, kafići i hoteli u Sloveniji

Zahvaljujući boljoj epidemiološkoj situaciji od sutra se u Sloveniji otvaraju granice statističkih regija, od subote se dopušta rad lokala i ...