Početna - KULTURA - Audicija, audicija
Foto:idemovan.hr

Audicija, audicija

Neovisno kazalište iz Mošćeničke Drage ” Teatar Oz”   raspisuje audiciju za  glumca/lutkara ili  glumicu/lutkaricu  za ulogu Svaroga i ptice Alamperke u predstavi za djecu  “Pra-priče”(3+).  Audicija će se održati u subotu 22. ožujka s početkom u 17 sati u  „Ekomuzeju pomorstva“  u Mošćeničkoj Dragi  (Galerija iznad lučice ).

Za  audiciju je  potrebno je pripremiti:

monolog po vlastitom izboru

etidu do 3 minute po vlastitom izboru

vladanje drugim vještinama (pjevanje, sviranje, ples, žongliranje i dr.) u trajanju 2 do 3 minute

Prijave sa životopisom i motivacijskim pismom potrebno je poslati do 21. ožujka 2014.g. na e-mail adresu: teataroz@gmail.

Pokusi za priče

Pokusi za predstavu „Pra-priče“ održat će se neposredno nakon audicije i u travnju. Prva izvedba krajem travnja 2014.g. Glumac/glumica sudjelovao bi u punom angažmanu navedene predstave u sezoni 2014/2015. Kandidati koji pristupe audiciji te pokažu zanimljive vještine dobit će mogućnost sudjelovanja u drugim projektima Teatra Oz. Poželjna, ali ne nužna, akademija lutkarstva/glume. Prednost: iskustvo u radu s djecom, izražena muzikalnost, sviranje instrumenta, znanje jednog narječja (čakavski ili kajkavski), ambicioznost, profesionalnost, kreativnost, vedrina.

Sve ostale informacije, pitanja i prijave: teataroz@gmail.com

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

TZ grada Opatija objavila Javni poziv – Potpore za turistička događanja u 2023. godini

Turistička zajednica grada Opatija je objavila Javni poziv za dodjelu potpora iz programa „Potpore za turistička događanja u 2023. g.“. ...