Početna - IZDVOJENO - „Autotrolej i mi 4 – the next generation“, performance u busu br. 2
Autotrolej
arhiva

„Autotrolej i mi 4 – the next generation“, performance u busu br. 2

Danas, 19. studenog u vremenu od 11:00 do cca 13:00 sati u autobusu broj 2 (Trsat-Srdoči) dogoditi će semprezentacija predstave „Autotrolej i mi 4 – the next generation“, četvrtog nastavka komedije-sage o tvrtki Autotrolej i njezinim čudnim i duhovitim putnicima.

Naime, 15 glumaca/glumice će se u 11 sati u kostimima svojih uloga (vozač, kontrolor, trudnica, policajac…..itd…….) ukrcati na Fiumari u autobus broj 2 (u smjeru Srdoča) te će se u skladu sa svojim ulogama tako i ponašati sve do samih Srdoča, ulazeći što dublje u svoj lik. Nakon toga kreću scene iz same predstave koje će se odigravati na relaciji Srdoči-Fiumara, a da bi sve bilo i prilično uvjerljivo – neki glumci će u međuvremenu ulaziti na određenim stanicama.

Vjerujemo da će Vam ovo biti zanimljivo popratiti, a svakako preporučamo da „uhvatite dvojku“ odmah na početku, tj. u 11 sati na autobusnoj stanici na Fiumari (u smjeru Srdoča) jer će se tu ukrcati svi likovi iz predstave.

Premijera predstave  je u subotu, 21.11.2015. u 21 sat u Kulturnom centru Kalvarija u sklopu međunarodnog projekta „Noć kazališta“  a ukoliko niste u mogućnosti, sljedeće reprize su 17. i 18. prosinca u 20 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...