Početna - IZDVOJENO - Bajaga & Instruktori u Opatiji
bajaga i instruktori
foto: youtube.com

Bajaga & Instruktori u Opatiji

Opatijska publika i mnogobrojni fanovi iz svih dijelova Hrvatske, a vjerujemo i susjednih zemalja, dobit će priliku uživati u nezaboravnim Bajaginim hitovima, kao i pjesmama s još uvijek aktualnog albuma “Daljina, dim, prašina”

Ovo će biti prvi puta da Bajaga i Instruktori nastupaju na jednoj od najprestižnijih koncertnih pozornica u Hrvatskoj, ali i šire, a prošlogodišnja nezaboravna svirka na zagrebačkoj Šalati, potvrdila je kako bend fenomenalno funkcionira upravo na open air prostorima, kada su uz podršku nekoliko tisuća obožavatelja, atmosferu na koncertu doveli do usijanja izvodeći stare i nove hitove.

Čarobna atmosfera opatijske Ljetne pozornice, sasvim će sigurno biti pravi motiv da Bajaga i Instruktori, pretvore vruću ljetnu noć u kolovozu, u još jednu noć za pamćenje.

Ulaznice za koncert krenule su u prodaju jučer, 6. Svibnja i biti će u prodaji sve do 1. Lipnja, moći će se kupiti isključivo u riječkom Dallas Music Shopu, putem www.dallasmusicshop.com i u ostalim Dallas Music Shopovima, po povoljnijoj ‘early bird’ cijeni od 90 kuna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

U Opatiji održana regionalna konferencija „Nove tehnologije i inovativnost poduzetnika Istre i Kvarnera“

U Opatiji je u organizaciji riječkog ureda Hrvatske udruge poslodavaca održana konferencija „Nove tehnologije i inovativnost poduzetnika Istre i Kvarnera“. ...