Početna - IZDVOJENO - Bandić će iznajmiti gradski prostor svom iscjelitelju
milan bandić
web

Bandić će iznajmiti gradski prostor svom iscjelitelju

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je u srijedu da će od 1. rujna oko 100 četvornih metara prostora sportske dvorane Arene Zagreb iznajmiti iscjelitelju Marinku Smolčiću, koji mu je spasio prst na lijevoj nozi.

Bandić je na konferenciji za novinare u zagrebačkoj Areni rekao da je do ideje o iznajmljivanju dijela Arene iscjelitelju iz Jastrebarskog, koji se bavi kiropraktikom, došao na temelju osobnog iskustva.

Kaže da je tri mjeseca imao problema s drugim prstom na lijevoj nozi, te je obišao je sve doktore i specijaliste u Zagrebu, koji su mu preporučili operaciju, no onda ga je svojim tretmanom spasio Smolčić, pa zato i danas hoda i trči. “Onda sam ga zamolio bi li on došao u Zagreb da pomaže zagrebačkim sportašima”, dodao je Bandić.

Također je najavio da će se u gornjem dijelu tribina u velikoj dvorani postaviti zastori kojima će se pregraditi dvorana, kako bi se u slučaju kada ima manje gledatelja dobila “toplija atmosfera”.

Direktor Arene Zagreb Sretan Šarić najavio je da će Arena formirati vlastito ugostiteljstvo jer “Zagrebački holding ima dovoljno ljudi koji nisu baš prezaposleni”.

U dvorani multifunkcionalnog tipa poput Arene teško je biti u plusu, ali se operativni troškovi mogu smanjiti. “Radimo na povećanju broja događaja i smanjenju troškova”, rekao je Šarić i dodao da za 2016. već imaju brojne rezervacije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...