Početna - IZDVOJENO - Bark Vinka Edija Šimetića najviše se svidio publici
Nagrada publike

Bark Vinka Edija Šimetića najviše se svidio publici

-Hrvatska ocjenska izložba maketa brodova „Rijeka 2016“ –

Na u petak održanom zatvorenju Hrvatske ocjenske izložbe maketa brodova „Rijeka 2016“ dodijeljena je nagrada publike. S 385 glasova publike osvojio ju je Edi Šimetić za maketu broda u boci Bark Vinka.

Drugo mjesto prema izboru publike osvojio je Roland Vlahović s HMN Pegasusom (370 bodova), a treće Mili Šantić s galijunomWasa 1628 (360 bodova). Nagradu publike dodijelili su posjetitelji izložbe koja je u Edukacijsko-izložbenom prostoru CTK Rijeka bila otvorena od 25. travnja.

Izložbu je posjetilo gotovo 700 posjetitelja, a ove godine poseban je interes bio među djecom i mladima.

Državno natjecanje brodomaketara, nakon kojeg tradicionalno slijedi i izložba maketa brodova, i ove godine je organizirano u suradnji Hrvatske zajednice tehničke kulture, Hrvatskog saveza brodomaketara i Centra tehničke kulture Rijeka.

Manifestaciju i ove godine financijski podržavaju Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija i Hrvatska zajednica tehničke kulture, a pokroviteljica izložbe je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Prvenstvu Hrvatske u karateu David Milinovich iz Jurdana osvojio 1. mjesto

Iako pod posebnim uvjetima održano je Prvenstvo Hrvatske u Karateu za kadete, juniore i U 21 održano u dvorani mladosti ...