Početna - IZDVOJENO - Battleship Fiume, 3. svjetsko prvenstvo u igri potapanja brodova
potapaci3

Battleship Fiume, 3. svjetsko prvenstvo u igri potapanja brodova

Rijeka već po treći put potapa brodove – prvi dan listopada rezerviran je za manifestaciju Battleship Fiume, a glavno događanje je 3. svjetsko prvenstvo u igri potapanja brodova.

Društvo sportske rekreacije Primorje i Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka suorganiziraju ovu jednodnevnu manifestaciju s ciljem podizanja svijesti o potrebi očuvanja i revitalizacije industrijske baštine grada Rijeke.

Uz ono na suhom, održat će se i podvodno natjecanje u igri potapanja brodova, a Battleship Fiume nudi i bogati popratni program: radionice vezivanja pomorskih čvorova i izrade papirnih aviona, prezentiranje rada na 3D printeru, prigodnu izložbu „Whitehead vs Schwartzkopf“ kojom će se predstaviti svjetski konkurenti Whiteheadovoj proizvodnji torpeda u Rijeci te javnu panel raspravu na temu potrebe revitalizacije riječke industrijske baštine „Revitalizacija riječke industrijske baštine – potreba ili hir, realnost ili fantastika“.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...