Početna - IZDVOJENO - Bela Nedeja – ljubitelji mladog vina

Bela Nedeja – ljubitelji mladog vina

Kastav – Brojni ljubitelji mladog vina posjetili su ovogodišnju “Belu nedeju” . Jutarnji i poslijepodnevni sati bili su uglavnom namijenjeni obiteljskom druženju uz mnogo zabavnih sadržaja.

Prava kulminacija Bele nedeje događa se u večernjim satima, kada kastavskim ulicama prošeće nekoliko stotina ljudi.
Nakon jutarnjeg nastupa glazbenog društva  “Spinčići” i svečani  “Pozdrav Beloj nedeji” , nastupili su “Gradsko društvo Trsat,” “Harmonikaški orkestar Nika Polesa”  te klape “Nevera i Kastav” .

U večernjim satima, atmosferu su podigli Mauro Staraj i Labanda te “Lucky Band “na Lokvini te “Brevis Band” i “Cukar i kafe” koji su publiku zabavljali na Trgu Matka Laginje.

Bela nedeja završava danas, u ponedjeljak, a taj je dan tradicionalno posvećen mlađim uzrastima. Tako će publika moći posjetiti Mići samanj Dječjih vrtića “Vladimir Nazor”, “Poneštrica” i “Kockica” iz Kastva, pogledati predstavu “Tony i prijatelji” namijenjenu najmlađima, nazočiti svečanoj dodjeli nagrada za najljepše uređenu okućnicu i uživati u nastupima trija “In Between” i klape “Kamik” iz Kostrene.

Veliko večernje glazbeno finale Bele nedeje donosi nastupe grupe Night Express na Lokvini i ZAStoj Banda te Ausswinkl Muzikanta na Trgu Matka Laginje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

NOVI iPHONE BEZ SLUŠALICA I ADAPTERA ZA PUNJENJE

Sve su glasnija nagađanja da se Apple sprema povući potez koji se vjerojatno neće svidjeti njihovim kupcima Naime, u Apple-u ...