Početna - ZABAVA - Beli pundejak

Beli pundejak

Kastav – Jučer, na Beli pundejak, od ranih jutarnjih sati Kastvom je vladala gužva. Kastavci su se oprostili od fešte mladog vina i nastavili sa tradicionalnom zabavom  rezerviranom za najmlađe, za koje je jučer organiziran Mići samanj Dječjeg vrtića Vladimir Nazor te dječjih vrtića Poneštrica i Kockica, nakon čega je održana i predstava za djecu „Tony i prijatelji“ udruge „Za bolji život“.

Naši najmlađi su tako još jednom uživali u duhovitom druženju s „tukanom“ Tonyjem i njegovim pratiteljima, a polusatni nastup obilovao je mađioničarskim točkama, klaunarijama i trbuhozvorstvom koje je plišanog Tonyja pretvorilo u živog lika.

Posljepodne su nastupili su Trio „In Between“ te Klapa Kamik iz Kostrene, dok je večer bila rezervirana za Night Express koji je „protutnjao“ Lokvinom te Ausswinkl muzikante i Zastoj band koji su „prašili“ na Trgu Matka Laginje.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Zdravko Čolić ispunio Ljetnu pozornicu!

Tisuće posjetitelja uživalo je ovog vikenda na velikom koncertu Zdravka Čolića na Ljetnoj pozornici i pjevalo s njime bezvremenske popularne ...