Početna - IZDVOJENO - Besplatan koncert Nena Belana & Fiumens Mediteran Orchestra”
Foto:web

Besplatan koncert Nena Belana & Fiumens Mediteran Orchestra”

Pripadnice ljepšeg ili nježnijeg spola  grada Rijeke i okolice mogu  proslaviti  Međunarodni dan žena i u Centru Zamet   8.ožujka na koncertu  “Neno Belan & Fiumens Mediteran Orchestra” , koji počinje u 20,00 sati , sa programom radno nazvanim: unplugged “Rijeka snova.Koncert organizira gradska organizacija riječkog SDP-a.

“Neno Belan & Fiumens Mediteran Orchestra”  su prošireni  Fiumensima što će ovom nastupu Nene Belana dati posebnost budući da je riječ o orkestru koji čine karakteristični mediteranski instrumenti kao što su mandolina, udaraljke i violina.

Izvođačima će se pridružiti i klapski pjevači pa će Belanovi hitovi poput  “Rijeka snova”, “Ulicama grada(Pjesma sreće)”, “Galeb”, “Stojim na kantunu”, “Sunčan dan” i mnoge druge, zazvučati na jedan nov način.

Neno Belan je višestruki dobitnik najuglednijih hrvatskih glazbenih nagrada, te jedan od najboljih hitmakera u Hrvatskoj.

Još jedan koncert u organizaciji riječkog SDP-a, a trebao bi biti zanimljiv kao i dosadašnji  Josipe Lisac, Massima, Olivera  Dragojevića i Zorana Predina &  Matije Dedića.

Kolika je zainteresiranost za ovakve događaje govori podatak da je podijeljeno 3200 karata, a što je puni kapacitet dvorave Centra Zamet.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...