Početna - IZDVOJENO - Besplatan online TOEFL tečaj za riječke studente i studentice
sveučilište u rijeci

Besplatan online TOEFL tečaj za riječke studente i studentice

Institut za razvoj obrazovanja (IRO), u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci, samo za studente i studentice Sveučilišta u Rijeci organizira besplatni online pripremni tečaj za polaganje TOEFL testa. Tečaj počinje 15. studenog, a održavat će se dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 19:30 do 21:00.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u partnerstvu sa Sveučilištem u Rijeci već pet godina zaredom organizira Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Rijeci te kao posebnu pogodnost za studente Sveučilišta u Rijeci povodom uspješno organiziranog 5. Sajma studente nagrađuje besplatnim tečajem.

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) test je koji se koristi za evaluaciju znanja engleskog jezika osoba kojima engleski nije materinji jezik, a potreban je za upis na većinu međunarodnih programa razmjene studenata kao i za prijavu na međunarodne programe stipendiranja.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) održat će besplatni online tečaj (webinar), odnosno seriju od niza predavanja tijekom kojih će zainteresirani studenti dobiti sveobuhvatne informacije o TOEFL testu te saznati:

· koja je namjena TOEFL testa
· od čega se sastoji TOEFL test
· kako i gdje prijaviti TOEFL test
· gdje se polaže TOEFL test
· kako se najbolje pripremiti za polaganje TOEFL testa.

Online predavanja (webinari) uz jednostavan i besplatan pristup omogućuju studentima Sveučilišta u Rijeci da izravno od profesorice s dugogodišnjim iskustvom saznaju sve o tome kako se uspješno pripremiti za polaganje TOEFL testa. Posebna prednost ovih webinara je to što će sudionici tečaja moći izravno komunicirati s profesoricom, koja će uživo odgovarati na sva njihova pitanja putem online chata.

Tečaj počinje 15. studenog i trajat će do 1. prosinca, a održavat će se dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 19:30 do 21:00. Tečaj će voditi profesorica Instituta za razvoj obrazovanja s dugogodišnjim iskustvom održavanja tečajeva i pripremanja kandidata za uspješno polaganje TOEFL testa.

Svi zainteresirani studenti Sveučilišta u Rijeci mogu se prijaviti za sudjelovanje putem ove poveznice.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...