Početna - IZDVOJENO - Besplatan tečaj kreativnog pisanja u opatijskoj knjižnici
madona-opatija
Foto: FreePix.biz

Besplatan tečaj kreativnog pisanja u opatijskoj knjižnici

U Gradskoj knjižnici i čitaonici “Viktor Car Emin” održavat će se tečaj kreativnog pisanja pod vodstvom hrvatskog pisca Roberta Roklicera. Besplatan tečaj održavat će se od 15. do 30 srpnja u prostorima Knjižnice, a polaznici će saznati, između ostalog, kako napisati dobru pjesmu, priču ili roman te što je inspiracija, a što tehnika nadgradnje u ideji književnog stvaranja.

Robert Roklicer rođen je 1970. godine u Vukovaru. Studirao je na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti, a radi kao pisac, scenarist, urednik, glumac te dramaturg. Objavljeno mu je jedanaest samostalnih knjiga, s poezijom i prozom zastupljen je u dvadesetak antologija, panorama i zbornika u zemlji i inozemstvu. Između ostalog, dobio je više priznanja i nagrada za svoj književno – stvaralački rad. Od 2008. godine predsjednik je i voditelj kultne zagrebačke tribine “Jutro poezije”. Glavni je urednik biblioteke “Lude gljive“ koja se bavi objavljivanjem zbirki moderne poezije te je do danas potpisao 24 naslova suvremenih domaćih autora. Rukovoditelj je zagrebačkog ureda i regionalnog hrvatskog uredništva (BKD – BKG) te Operativni urednik Balkanskog književnog glasnika.Član je Društva hrvatskih književnika i Matice hrvatske.

Svi zainteresirani mogu rezervirati svoje mjesto na broj – 095 394 6408.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preuređenje trga i šetnice u Iki

Gradu Opatiji odobrena su bespovratna sredstva u iznosu od 1.112.375,00 kuna za „Interpretaciju 300 let škvera va Ike“. Sredstva je ...