Početna - IZDVOJENO - Besplatne radionice pisanja kratke priče, poezije i dramskog teksta u Rijeci
pisanje
arhiva

Besplatne radionice pisanja kratke priče, poezije i dramskog teksta u Rijeci

Centar za kreativno pisanje nudi upise u zimski ciklus radionica pisanja kratke priče, poezije i dramskog teksta – s Enverom Krivcem uronite u svijet kratke priče, sa Željkom Horvat Čeč pišite poeziju, a s Natašom Antulov razvijajte dramski tekst. Radionice traju 30 školskih sati u 10 termina, radimo u malim grupama fokusirajući se na direktan rad na tekstovima svih polaznika/ca.

S ciljem približavanja praktičnog rada na tekstu mladim ljudima, koji ovakav tip kreativnosti najčešće nemaju kako razviti unutar formalnog obrazovanja, a u suradnji s gradom Rijekom, u 2017. godini radionice pisanja su besplatne svim maturantima/cama i studentima/cama, dok za ostale zainteresirane stoje 1000 kuna (10% popusta imaju umirovljenici i nezaposleni).

CeKaPeovi polaznici i polaznice znaju koliko je sinergija koja se rađa iz međusobne kritike, komentara i razmjene mišljenja korisna i konstruktivna za tekstove. Sudjelovanje u radionicama mnogima je donijelo ne samo nova znanja i ideje, već i bogatu mrežu komentara, potpore i ohrabrenja koja je za svakog (budućeg) pisca neprocjenjiva.

Vrata CeKaPea su vam otvorena! Prijave na info@cekape.com.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Danas započinju radovi u Ulici 9. rujna

Obavještavamo o interventnim radovima na prekopu ceste i ugradnji vodolovne rešetke koji će se odvijati od 20. do 27. siječnja 2022. ...