Početna - IZDVOJENO - Besplatni informatički tečajevi Grada Rijeke
rijeka

Besplatni informatički tečajevi Grada Rijeke

Već dvanaestu godinu za redom Grad Rijeka organizira besplatne informatičke tečajeve za ciljane skupine građana u sklopu gradskog projekta „Društvo u kojem učim i osjećam se dobro“.

U ovom ciklusu održat će se tri tečaja, Osnovni informatički tečaj, Napredni informatički tečaj i tečaj Osnove online novinarstva. Tečajevi će obuhvatiti 225 polaznika, a namijenjeni su osobama koje imaju prebivalište na području Grada Rijeke, i to umirovljenicima, umirovljenim hrvatskim braniteljima, korisnicima socijalnog programa Grada Rijeke, osobama s posebnim potrebama kao i kućanicama starijim od 55 godina.

WEB stranica namijenjena osobama starije životne dobi http://penzici.rijeka.hr idealna je prigoda da se upotrijebe sve informatičke vještine stečene na tim obukama, a svojim sadržajima poboljša informiranost i kvalitetu življenja populacije umirovljenika.

Natjecanje “Naj on-line penzići” koje organizira Grad Rijeka dodatni je poticaj za korištenje stečenih informatičkih znanja, ali i put ka boljoj informiranosti osoba starije životne dobi čime će zasigurno biti poboljšana i kvaliteta života te populacije, navodi Grad Rijeka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Obavijest – naplata naknade Hrvatskih voda za uređenje voda

Grad Opatija je od 2020. godine, sukladno zahtjevu Hrvatskih voda, preuzeo poslove naplate naknade za uređenje voda, koja se naplaćuje ...