Početna - IZDVOJENO - Besplatno produljenje pretplate za navijače Rijeke

Besplatno produljenje pretplate za navijače Rijeke

Čak 2447 navijača Rijeke uplatilo je pretplatu za ovosezonske utakmice, ali zbog epidemioloških mjera nisu imali priliku biti na tribinama još od listopada. Iz tog razloga u klubu su odlučili provesti anketu među navijačima i čuti njihovo mišljenje o eventualnom povratku novca.
Njih 1.190 (86 posto) glasalo je za opciju besplatnog produljenja valjanosti kompleta ulaznica za novu sezonu, dakle velika većina.
Samo 40 ih se odlučilo za povrat novca, umanjen za iznos utakmica koje su bile otvorene za gledatelje, a njih 153 dobit će retro dres. Također, 1.257 pretplatnika nije se uopće oglasilo.
“Vlasnici kompleta ulaznica koji su odabrali produženje kompleta moraju sačuvati komplet ulaznica od prošle sezone, dok će ostali biti pravovremeno obaviješteni oko načina vršenja povrata novca i preuzimanja retro dresa. Navijači koji se odluče za dres imat će mogućnost kupiti komplet ulaznica za iduću sezonu. Sukladno epidemiološkoj situaciji očekujemo povratak gledatelja u sljedećoj sezoni i otvaranje 1/3 kapaciteta stadiona. Ova anketa bila je informativne naravi i svaki vlasnik kompleta ulaznica ima pravo odabrati jednu od ove tri opcije”, priopćili su na stranicama NK Rijeke.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedna osoba ozlijeđena prilikom prometne nesreće na staroj cesti preko Učke!

Zbog izlijetanja kamiona na županijskoj cesti Vela Učka – Poklon, ova je cesta trenutno zatvorena za sav promet! Prema prvim ...