Početna - IZDVOJENO - Bibliobus GK Rijeka ima 4 nova stajališta
bibliobus

Bibliobus GK Rijeka ima 4 nova stajališta

Bibliobus Gradske knjižnice Rijeka i Primorsko-goranske županije započeo je s radom 2004. godine kao rezultat partnerskog projekta Gradske knjižnice Rijeka i Primorsko-goranske županije koja do danas najvećim dijelom financira njegov rad.

Osnovni je cilj njegova rada obuhvatiti knjižničnim uslugama općine Primorsko-goranske županije bez drugog oblika djelatnosti narodne knjižnice kao i rubna područja gradova i općina u brdsko-planinskom području koja imaju knjižnicu samo u svom središtu.

Od srijede, 5. listopada, ionako prilično široka mreža stajališta županijskog bibliobusa postala je još raspostranjenija. Od sada će dva puta mjesečno dolaziti i na četiri nova stajališta u Općini Matulji (Pasjak, Šapjane, Lipa i Rupa) i to u poslijepodnevnim terminima srijedom između 15 i 18:30 sati. Nakon što je bibliobus posjetio ta odredišta 5. listopada, vraća se ponovno 19. listopada.

Kompletan raspored stajališta županijskog bibliobusa za listopad 2016. možete pogledati ovdje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...