Početna - IZDVOJENO - Bira se nova Kraljica Jadrana 2016.!
foto-ludvig

Bira se nova Kraljica Jadrana 2016.!

Ljepotice okupirale Lopar na Rabu!

Finalistice izbora Kraljice Jadrana od Pule do Dubrovnika okupile su se na otoku Rabu u mjestu Lopar za finalni izbor Kraljice Jadrana 2016. koji će se održati u petak 19.08.2016. na prekrasnoj terasi turističkog naselja San Marino-Lopar s početkom u 21:30 sati.

Domaćin i pokrovitelj kojeg samo možete poželjeti- hotelsko poduzeće IMPERIAL d.d. Rab, Općina i turistička zajednica Lopar te poznata vinarija Iločki podrumi.

 Voditeljska titula večeri pripala je ljepotici Maji Curavić.

 Djevojke će prošeteti pistom u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća „Pronovias“, “San Patrick“ i „La Sposa“ salona vjenčanica „Biba“ iz Pule i Rijeke. Modnim nakitom Ivančice Pahor bit će nagrađene sve finalistice, dok će nositeljice lenti biti posebno nagrađene, kao i sama Kraljica Jadrana koja će uz sve dobiti i unikatnu haljinu. Također, Kraljica Jadrana bit će nagrađena poklon bonom Poliklinike Leptir u iznosu od 2500 kn. Djevojke će se kroz večer predstaviti u odjevnim kombinacijama u kojima prevladavaju žive, razigrane boje, dok im vid štiti brand „Pilot“ sa najmodernijim izborom naočala i šešira.

O prirodnim bogatstvima otoka Raba pisali su i svjetski mediji, a ljepote Rajske plaže otkriti će i naše ljepotice koje će imati snimanja, jutarnje vježbe te streching footing u vodi i pijesku uz stručno vodstvo europskog centra sporta i ljepote DEA iz Zagreba te aktualne Kraljice Hrvatske, buduće magistrice kineziologije Tine Živković. Ljepote otoka djevojke će istražiti biciklima Rog- Joma.

Cvijeće za idiličnu večer, djevojke, scenu  te  stol ocjenjivačkog suda aranžira „Cvjetarna Lavanda“

Aktualna Kraljica Hrvatske Tina Živković bit će članica ocjenjivačkog suda (žirija).

 Nagradni fond:

Sve djevojke dobit će bogate nagrade i poklone pokrovitelja.

 Kraljica Jadrana 2016.– poklon bon od europskog centra sporta i ljepote „Dea“ u vrijednosti od 10.000,00 kn, poklon bon od glavnog pokrovitelja hotelskog poduzeća „Imperial d.d. Rab“ te druge brojne vrijedne nagrade.

I Princeza – poklon bon od europskog centra sporta i ljepote „Dea“ u vrijednosti od 5.000,00 kn te druge vrijedne nagrade.

II Princeza– poklon bon od europskog centra sporta i ljepote „Dea“ u vrijednosti od 2.500,00 kn te druge vrijedne nagrade.

Na izboru Kraljice Jadrana 2016. uz glazbena imena poput Kristine Vukas, naši posjetitelji imat će priliku uživati u nastupu popularne plesne skupine „Megablast“.

Za divne frizure finalistica i voditeljica pobrinut će se frizerka Franciska. Za zvjezdani Look zaslužan je make up „Glamlaxy“ sa najnovijim stilovima šminkanja.

Na sjajan izlet uz dobro raspoloženje i živopisan krajolik vodi nas „Glass katamaran Grga“ koji će djevojkama predstaviti morsko dno Jadrana, gdje će zasigurno uživati u prizoru igre umiljatih dupina. Naše finalistice degustirat će lokalne specijalitete u restoranu San Marino.

Za party dobrodošlice i after party nakon izbora pobrinut će se Cocktail Bar „Bamboocho“ gdje će se nova Kraljica Jadrana po prvi puta predstaviti javnosti.

Finalistice izbora Kraljice Jadrana 2016. po rednim brojevima:

 

RB IME PREZIME
1 Laura Pende
2 Leonarda Svinjarić
3 Martina Kljajić
4 Tea Hlača
5 Ivona Brkljačić
6 Ivana Volar
7 Monika Bogdanović
8 Petra Volarević
9 Kristina Mišković
10 Žana Žanko
11 Antonela Bračanov
12 Marijeta Fabijančić

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...