Početna - IZDVOJENO - Bivša policijska glasnogovornica osuđena na rad za opće dobro
web

Bivša policijska glasnogovornica osuđena na rad za opće dobro

Županijski sud u Zagrebu potvrdio je presudu bivšoj glasnogovornici splitsko-dalmatinske policije Marini Kraljević Gudelj osuđenoj zbog krivotvorenja diplome na godinu dana zatvora, no kazna joj je zamijenjena radom za opće dobro.

Prema presudi Kraljević Gudelj je 1996 godine nabavila krivotvorenu diplomu Filozofskog fakulteta u Zagrebu, a s takvom diplomom zaposlila se u MUPu gdje je radila na nekoliko radnih mjesta, a za koja je bila potrebna visoka stručna sprema. Da je diploma krivotvorena saznalo se krajem 2011 godine kad je zatraćila premještaj u Ravnateljstvo policije gdje su posumljali u autentičnost diplome.
Bivša MUPova zaposlenica na sudu je tvrdila da nije kriva i kako diploma nije krivotvorena.
Izvor: Slobodna Dalmacija.

S takvom krivotvorenom diplomom zaposlila se u MUP-u i tamo radila na više radnih mjesta za koja je potrebna visoka stručna sprema. Krajem 2011. zatražila je premještaj u Ravnateljstvo policije. No u Ravnateljstvu su posumnjali u autentičnost diplome.

Kraljević Gudelj na sudu je tvrdila da nije kriva i da nije krivotvorila diplomu, piše Slobodna Dalmacija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...