Početna - IZDVOJENO - BlackBerry promovira BBM Protected uslugu
Foto: web

BlackBerry promovira BBM Protected uslugu

BlackBerry promovira svoju novu uslugu BBM Protected. Usluga je namijenjena uporabi u poslovnom okruženju koju će zainteresiranim korisnicima ponuditi ovog ljeta, a korisnicima će omogućavati da sa svojim suradnicima unutar i izvan vlastite tvrtke ili organizacije ostvare kanal za komunikaciju koji je osiguran end-to-end enkripcijom. Na taj način se tradicionalnim BlackBerryevim korisnicima tvrtke, kao što su državni sektor i privatne tvrtke, nudi sigurna i kriptirana komunikacija. Radi maksimalne sigurnosti BBM Protected će upotrebljavati simetričnu enkripciju te kriptografske biblioteke odobrene prema standardu FIPS PUB 140-2.

Prvi put predstavljen je u veljači kao dio paketa usluga za poslovni sektor nazvanog eBBM koji posebninaglasak stavlja na sigurnost korisnika. Kao i cijeli paket eBMM, BBM Protected je dio strategije BlackBerryja da zadrži svoje poslovne korisnike na njihovim uslugama BES te BES 10.

Cijene usluga još nisu objavljene, no vjerojatno će biti na bazi mjesečne pretplate.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...