Početna - IZDVOJENO - Blagdanski prijem PGŽ u Centru Gervais

Blagdanski prijem PGŽ u Centru Gervais

Božićno-novogodišnji prijem Primorsko-goranske županije okupio velik broj uzvanika iz javnog života 

  Svečani blagdanski prijem Primorsko-goranske županije za uglednike iz javnog života, prvi je puta organiziran izvan Rijeke, u prekrasnom zdanju opatijskog Centra Gervais.

Župan Zlatko Komadina sa svojim suradnicima dočekao je goste te se u uvodnom govoru osvrnuo na godinu koja je za nama. Bila je to rekordna turistička godina, no 2018. su obilježile i aktivnosti oko pomoći i spašavanja 3.maja, problemi s Marišćinom ili, pak, osnivanje Fonda za Gorski kotar.

Godina koja dolazi jednako je izazovna, slijedi izgradnja Doma zdravlja u Novom Vinodolskom, ulaganja u školstvo, sudjelovanje u projektima Sveučilišta u Rijeci, okretanje zdravstvenom turizmu, investicije u Platak i pomorsko dobro te pripreme za EPK 2020.

Tradiconalno vrijeme družnja, razgovora o postignutom, planova za iduću godinu i dobrih želja upotpunjeno je izvrsnim programom u kojem su nastupili Mješoviti pjevački zbor Gimpl iz Ravne Gore, Plesni studio Gym dance iz Kastva, dječica Dječjeg vrtića i Osnovne škole Viktora Cara Emina iz Lovrana te Šajeta, Dule i Mario koji su izvedbom skladbe “Božić je judi” pobudili emocije u ispunjenoj dvorani. 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Državni tajnik za sport Tomislav Družak posjetio Kastav

Na susretu je bilo govora i o važnoj ulozi sporta u krizi koju je izazvala pandemija koronavirusa Državni tajnik za ...