Početna - IZDVOJENO - Blam HDZ-a – svi koji će glasati protiv su nenormalni!
foto: web

Blam HDZ-a – svi koji će glasati protiv su nenormalni!

Proteklih tjedana Hrvatsku javnost izuzetno zanima pitanje referenduma raspisanog na inicijativu “U ime obitelj” – tko će kako glasati? Za ili protiv?

Hrvatska demokratska zajednica davno je iznijela svoj stav i mišljenje o tome, jasno i glasno – ZA. Što je i u redu, budući da živimo u demokratskoj državi gdje svatko ima pravo na svoje mišljenje te nitko mišljenje HDZ-a nije ni u jednom trenutku pokušao osporiti ili uvrijediti.

No,  komentar zastupnika HDZ-a Maria Župana na način da je svojim nastupom na Aktualnom satu Gradske skupštine rekao da će “normalni ljudi u nedjelju glasati “za” bio je čista blamaža i nepotreban komentar. Milan Bandić je na taj komentar odreagirao vrlo burno te zahtijevao od Župana da se ispriča svim građanima koji će glasati protiv, budući da ih je na taj način uvrijedio i zapravo rekao da su nenormalni, prenosi Jutarnji list.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...