Početna - IZDVOJENO - Bojan Car ponovno u Primorju!

Bojan Car ponovno u Primorju!

Nakon božićne i novogodišnje pauze, Primorju se i službeno priključio bivši igrač Bojan Car.

Dijete je primorjaške škole vaterpola, rođen je 1987. godine, a nakon sedmogodišnje stanke vraća se u redove matičnog Kluba.

Od 2004. pa sve do 2011. godine Bojan je proveo u prvoj ekipi Primorja, s kojim je najznačajniji uspjeh postigao 2010. godine kada je na čelu s Zoranom Rojem osvojio treće mjesto u Prvenstvu Hrvatske te polufinale Kupa RH.
Iz primorjaških dana navodi se i srebro u tzv. „B reprezentaciji Hrvatske“ na Univerzijadi u Beogradu 2009. godine (izbornik je također bio Zoran Roje, a uz Bojana igrali su i Ivan Krapić te Ivan Krizman).
2011. Bojan prelazi na jednu sezonu u Kotor odnosno velikana Primorca, a po povratku u rodni kraj nastavlja igrati u Delfinu iz Rovinja, Opatiji gdje je uvijek u vrhu postignutih golova iz sezone u sezonu 1. B lige.
Prošle godine na poziv prijatelja priključuje se ekipi Medveščaka, a nakon upita Igora Hinića od ove godine prelazi u redove matičnog kluba.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...