Početna - ZABAVA - SHOWBIZ - Boris Štok u Pogonu kulture
IMG_0380

Boris Štok u Pogonu kulture

Boris Štok održati će svoj prvi, veliki, riječki koncert 23. studenog 2018. u Pogonu kulture.

1. listopada u prodaju je izašao njegov album ‘Ispod kože’, prvo samostalno djelo nakon odlaska iz grupe Quasarr. Materijal koji je već najavljen brojnim singlovima objavio je Aquarius Records, a koncertno će se, mjesec dana nakon Tvornice kulture u Zagrebu, predstaviti i riječkoj publici.

Boris Štok solo karijeru je započeo singlom ‘Ove misli’, u kojem mu se pridružila Yaya iz Jinxa, nakon kojeg su slijedile izuzetno dobro prihvaćene ‘Voli me još ovu noć’ (obrada Denis & Denis) i ‘Ispod kože’.

Nakon EP izdanja ‘Puls’, Boris Štok se ove jeseni vratio s novim singlom ‘Dodiri’ za koju je Štok napisao tekst, dok glazbu supotpisuje s Darkom Terlevićem.

Kao podrška Borisu Štoku u Pogonu kulture nastupit će riječki alter/electro-pop duo The Siids, novi glazbeni projekt bivših članova riječkog benda Morso.

Ulaznice po cijeni od 50 kn već se nalaze u prodaji. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn.
Službena prodajna mjesta su The Beertija na Trsatu (Slavka Krautzeka 12), Dallas music shop (Splitska 2a), na svim prodajnim mjestima Entrio i online na www.entrio.hr.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

VOLOSKO – SNIMA SE SERIJA NOVINE

Produkcijska kuća Drugi plan d.o.o. u Rijeci i okolici snima treću i završnu sezonu uspješne HTV-ove dramske TV serije „Novine“, u ...