Početna - IZDVOJENO - Božićna bajka u Parku prirode Učka
bozic

Božićna bajka u Parku prirode Učka

Djed Božićnjak stiže u Park prirode Učka, i bit će tamo od 11.-13. prosinca gdje željno i veselo išćekuje sve male i one nešto veće koji će doći i biti dio prave Božićne bajke u našem kraju!

Ljepota Opatijske rivijere zimi je toliko privlačna da joj niti Djed Božićnjak ne može odoljeti, pa iz Laponije tada stiže u svoju „rezidenciju“ smještenu na Učki – duboki snijeg i saonice koje vuku konji prava su scenografija za druženje sa simpatičnim bradatim djedicom na Božićnoj bajci u Parku prirode Učka. Tijekom tri dana sredinom prosinca, ovo događanje predstavlja užitak za djecu i njihove roditelje, jer dok se mališani druže s Djedom Božićnjakom i šapuću mu svoje božićne želje, roditelji imaju priliku opustiti se u idiličnoj atmosferi uz šalicu vrućeg čaja.

Kako bi se izbjeglo čekanje u redovima pred kućicom Djeda Božićnjaka i ove će se godine prilikom dolaska na Poklon dobiti karticu s brojem, a koja će se podignuti na štandu Parka prirode Učka. Ujedno će se na štandu Parka prirode Učka moći kupiti i prigodni božićni pokloni za djecu.

Djed Božićnjak boravit će u Parku prirode Učka tri dana prema sljedećem rasporedu:

Petak, 11.12.2015. od 16:00 do 19:00 sati
Subotu, 12.12.2015. od 13:00 do 19:00 sati
Nedjelju 13.12.2015. od 13:00 do 19:00 sati

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...