Početna - IZDVOJENO - “Božićna bajka u Toweru” -prijave na sajam
bozic

“Božićna bajka u Toweru” -prijave na sajam

U sklopu manifestacije “Božićna bajka u Toweru” biti će organiziran i najveći božićni sajam dosad!

Zažmirite i zamislite! Neka vas miris cimeta i medenjaka vodi prema toplom mjestu uređenom baš onako kako ste si zamislili! Mjesto koje će vas u sekundi vratiti u vaše djetinjstvo i u vaša sjećanja radoznalog iščekivanja…

U jedinstvenom prostoru Tower Centra Rijeka na više od 4.000 kvadratnih metara uređenog unutrašnjeg prostora posjetitelje očekuje nesvakidašnji zimski program koji uključuje klizalište s dodatnom ledenom stazom, posebno dekorativno uređeno božićno selo, velika dječja zona – igraonica sa labirintima na kat, dvorcima na napuhavanje, elektronskim golom, slatki trg, organizirani dječji programi i radionice, programi za odrasle, koncerti, ugostiteljska zona, prodaja borova, veliki božićni sajam i – puno puno zabave!

Ovim putem organizatori Božićne bajke, agencija Klik marketing, poziva sve zainteresirane za sudjelovanje na božićnom sajmu da se prijave putem e-mail adrese bozic@klik-marketing.hr . Preuzmite prijavu OVDJE.
Obzirom na logističke uvjete koje centar omogućava: više od 2000 natkrivenih, besplatnih parkirnih mjesta, redovnu posjećenost više od 500.000 ljudi tijekom 12. mjeseca te činjenicu da programi i posjećenost ne ovise o vremenskim prilikama i ne prilikama, odnosno da su izlagači tijekom cijelog perioda trajanja sajma na najfrekventnijem mjestu, uz mogućnost korištenja sanitarnog čvora, istovremeno na suhom i toplom, te uz iznimnu medijsku promotivnu kampanju – Božićna bajka u Toweru je najbolji odabir za sajamske aktivnosti u ovom periodu.

Cijene za izagače kreću se već od 80 kn + PDV po metru kvadratnom. Minimalan period zakupa iznosi 7 dana (od ponedjeljka do nedjelje), finalna cijena se definira prema terminu zakupa (u vršnim tjednima je najskuplja cijena) i veličini izložbenog prostora.

Javite nam što želite prezentirati našim posjetiteljima i stvorimo zajedno najljepši Božić u Rijeci!

 

 

 

 

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...