Početna - IZDVOJENO - Božićni sajam u organizaciji Dječjeg vrtića Vladimir Nazor u Kastvu
web

Božićni sajam u organizaciji Dječjeg vrtića Vladimir Nazor u Kastvu

Prvi put Dječji vrtić Vladimir Nazor  organizira „Božićni sajam Pod Ložun“. Sajam će se održati 14. prosinca  od 10:00 -14:00 sati pod gradskom Ložom u Kastvu.

Sajam je humanitarno – prodajnog karaktera, a realizirati će se realizirati u suradnji s ugostiteljima i umjetnicima grada Kastva.

Djeca će prodavati  božićne ukrase koje su sami izradili, ugostitelji i kuhinja vrtića pripremit će jela i pića koja će se moći konzumirati kupnjom bona u vrijednosti 20,00 kn. 1 bon – jedna porcija ili 2 pića ili 2 kolača. Hranu će donirati Dječji vrtić (maneštra – andpašta i fažol), Bistro Loža (pizze)  restoran Fortica (domaća pašta), pizzeria Rustica, bistro Mala riba ( rižot s lignjama)  a piće Art caffe, Guittar caffe i Udruga Belica.
Umjetnici Saša Jantolek, Meri Trošelj i Željan Pavić donirat će svoje radove za tombolu u koju ulaze svi kupljeni bonovi.
Za glazbeni program zaduženi su Glazbeno društvo Spinčići i Lady Luna.

Sredstva prikupljena prodajom božićnih ukrasa i bonova namjenjena su opremanju dječjeg igrališta ispod vrtića Mavrica za svu djecu Kastva.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Članovi GDCK Opatija održali radionicu za djecu opatijskog vrtića

Članice GDCK Opatija i odgajateljice Dječjeg vrtića Opatija jučer su održale radionicu na kojoj su djeca opatijskog vrtića prikazala koliko ...