Početna - IZDVOJENO - Božićno drvce možete kupiti i na Božićnoj bajci u Tower centru

Božićno drvce možete kupiti i na Božićnoj bajci u Tower centru

Ove godine želite pravo božićno drvce, raskošno i mirisno, tek posječeno iz Hrvatskih šuma? Božićna bajka u Tower centru ima rješenje za Vas!

Od četvrtka, 17. prosinca veliki izbor jela i smreka hrvatskog uzgoja, borova u lončanicama i sadnica potražite na otvorenom prostoru u sklopu Božićne bajke. Prodaja će se odvijati na prvom skretanju desno nakon rotora Tower centra, što znači da najljepši bor ove godine možete na licu mjesta izabrati i ukrcati u automobil. Prodaja borova traje do isteka zaliha svakog dana od 9:00 do 21:00.

Klizalište, čaj, hamburger ili kupovinom karte za dječju zonu Božićne bajke osiguravaju vam popust na kupovinu vaše najljepšeg božićnog drvca! Ne zaboravite čuvati račune jer svakim računom iz Božićne bajke ili Konzuma u Tower Centru ostvarujete 20% popusta za kupovinu drvca! Popusti se ne zbrajaju.

Podsjetimo, Božićna bajka manifestacija je koja se odvija od 23.11.2015 do 10.01.2016. u nekadašnjem prostoru trgovine Semeraro na 4.katu Tower centra. U sklopu Božićne bajke, na 4000 kvadratnih metara smjestio se Božićni sajam koji okuplja veliki broj izlagača, dječja zona, gastro kutak, klizalište s izdvojenom ledenom stazom, a svakog dana u istom prostoru možete uživati uz zabavni program: kreativne radionica, predstava za najmlađe, live nastupe. U subotu 19.12. ne propustite pogledati plesni nastup RIS studia i poslušati koncert Dino Antonić & Zvonimir Radišić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...