Početna - GASTRO KUTAK - Božićno izdanje zabavne radionice “Žene i vino” uskoro u Infinityju u Viškovu

Božićno izdanje zabavne radionice “Žene i vino” uskoro u Infinityju u Viškovu

Sommelierka Sanja Markušić i spisateljica Ivana Grabar još jednom će predstaviti zanimljivu kombinaciju vinskih sorti, njihovih karakteristika te ih sljubljuju sa ženama i otkrivaju: Da su vina žene, kakve bi žene bile?

Posebno božićno izdanje radionice “Žene i vino” ovog puta održat će se 13. prosinca s početkom u 19 sati u caffe baru Infinity u Viškovu.

Sanja Markušić, MBA, poduzetnica ali i vrsna sommelierka, prezentirati će sorte vina Deklić te ih povezati s tipom žena, njihovim karakterima, osobinama, temperamentu, pa čak i boji kose, dok će Ivana Grabar, autorica dvije knjige i kolumnistica, svaku prezentiranu sortu vina kao i tip žene začiniti svojim citatima i ulomcima, uz degustaciju vina i nazdravljanje te brojna iznenađenja.

Plavuše, crnke, brinete, crvenokose… Koja je vatrenija, nježnija, britkija, tvrdoglavija, te kojoj sorti vina prema svojim karakteristikama pripada, otkrijte na radionici „Žene i vino“ koja će se u svom specijalnom Xmass izdanju održati u Viškovu u popularnom Infinity caffe & night baru.

Na radionicu su pozvane žene – da otkriju kojoj sorti vina pripadaju, ali i muškarci – da saznaju više o ženama i vinu, naravno!

Pripremljena je i posebna ponuda za posjetitelje, a više informacija i rezervacije mjesta mogu se napraviti pozivom na broj 097 790 4222.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Hoće li Dujmić u još jednu izbornu utrku?

Kako se primiče svibanj 2021. Godine tako se polako na opatijskoj političkoj sceni profiliraju potencijalni kandidati za gradonačelnika. O situaciji ...