Početna - IZDVOJENO - Braća Mamići do sutra ostaju u Sloveniji
mamići
web

Braća Mamići do sutra ostaju u Sloveniji

Braća Mamić ipak ostaju u Sloveniji do daljnjega. Iako su ujutro najavili kako će se odazvati pozivu policije na obavijesni razgovor, nakon konzultacija s odvjetnikom Čedom Prodanovićem, odlučili su da ipake neće danas ići za Zagreb.

– Ispričavam se što ste tako dugo čekali. Došlo je do promjene plana. Iako smo rekli da ćemo se odazvati na poziv koji smo dobili na naše mobitele, nakon što smo se konzultirali s odvjetnikom Prodanovićem i znajući za program koji mi ovdje imamo i zbog kojeg smo došli, jer ipak se radi o momčadi koja treba predstavljati Dinamo u Europi, odlučili smo da neće doći do nikakve promjene plana. Moramo štititi interese Dinama, da Zoran ostane s igračima i da trenira kako je i zamišljeno do nedjelje, a onda od ponedjeljka šta nam svima Bog da,  jer ćemo mi u nedjelju navečer biti u našoj Hrvatskoj – rekao je Zdravko Mamić novinarima.

– Mi smo obećali danas da ćemo se pojaviti i doći u Zagreb u popodnevnim satima, zato je i gospodin Prodanović došao sa svojim autom po nas i trebao nas je vratiti. Međutim, on je odlučio, naravno da je odluka na nama, ali tko smo mi da ne uvažavamo savjete naših odvjetnika, da respektiramo program zbog kojeg je Dinamo ovdje,  a to je priprema za novu sezonu koja završava sa nedjeljom. I ništa se neće dogoditi, po Prodanovićevoj procjeni, da Zoran napravi svoj program sa momčadi. To je bila jedna od krucijalnih stvari zbog koje smo mi promijenili mišljenje, a od nedjelje navečer na dispoziciji smo organima koji su  za to zaduženi – rekao je Zdravko Mamić.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...