Početna - IZDVOJENO - Brkić o lažima Briselskog Zoke
Milijan Brkic
Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Brkić o lažima Briselskog Zoke

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić osvrnuo se na posljednja izjave Zorana Milanovića. Brkićev facbook post prenosimo u cijelosti.

BRISELSKI ZOKA jučer po tisućiti put u nedostatku konstruktivnih poruka koje bi mogao uputiti hrvatskoj javnosti, ali i vlastitim “partijašima”, o tome na što su potrošili četiri godine mandata, opet ponavlja i širi LAŽI, s ciljem obmanjivanja i očitom idejom: “što više puta ponoviš laž, ona prije postaje istina”.

Nažalost, dok se on igra, građani su postali taoci “mentalnog komuniste” koji je svojim neznanjem i nesposobnošću (možda svjesno i s namjerom) doveo Hrvatsku do gospodarskog i socijalnog ponora.

Obrazlažući zašto ne želi pristati na prijedlog saborskih kolega iz MOST-a o reformskoj Vladi, “briselski branitelj” je u svom prizemnom i bahatom stilu izvrijeđao svoje političke oponente i nazvao ih lopovima i drugim pogrdnim imenima, aludirajući pri tome na članove HDZ-a. Na sreću, činjenice pobijaju LAŽI BRISELSKOG ZOKE, a činjenice su da na proteklim izborima i na listama HDZ-a, nije bilo osoba protiv kojih postoji pravomoćna optužnica, a da o presudi i ne govorimo.

Hrvatska demokratska zajednica s novim vodstvom na čelu kojeg je g.Tomislav Karamarko, sustavno zadnje 3,5 godine “čisti” u vlastitim redovima i čvrsto je zauzela politički stav da svatko protiv koga bi se tijekom mandata pojavila optužnica, mora odmah dati mandat na raspolaganje vodstvu Stranke.

Međutim BRISELSKI ZOKA bahato i licemjerno proziva druge, a upravo on i njegova svita dali su punu potporu pravomoćno osuđenim kandidatima i predstavnicima “njegove partije” i stranaka u lijevoj koaliciji koji su kao PRAVOMOĆNO OSUĐENI bili kandidati na lokalnim izborima i danas obnašaju svoju dužnost poput njihovih dužnosnika Vlahušica u Dubrovniku i Lucica u Gunji ili Lozića i Sabe koji su uz potporu SDP-a bili kandidati za načelnika Milne i gradonacelnika Vukovara. Ima tu još primjera kako BRISELSKI ZOKA doživljava “svoj obrazac demokracije”.

Laži o samo njemu znanim “pokušajima likvidacije” članova MOST-a samo su loši pokušaji BRISELSKOG ZOKE kojima pošavši skrenuti pozornost s pravih problema u njegovoj Socijaldemokratskoj PARTIJI. O tome najbolje govore ČINJENICE, poput revizijskog nalaza o poslovanju DUUDI-a gdje je su otkrivene osnove sumnje i zlouporabe na stetu državnog proračuna RH. Da se javnost ne bi počela baviti tim stvarnim slučajevima kriminala, BRISELSKI ZOKA nervoznim i neartikuliranim glasom galami i prstom upire u druge, koristeći također REPRESIVNI APARAT i pritisak na pravosuđe.

U uređenim državama, kada to izrekne visokopozicionirani politički dužnosnik bez dokaza, bio bi automatski “diskvalificiran”, ne samo od strane javnosti, nego i u svojoj “partiji” !!!

Tako se BRISELSKI ZOKA i dalje poigrava s državom i nacijom u MRAČNOM CRVENOM VILAJETU, ali hvala dragom Bogu, NEĆE JOŠ DUGO !!!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...