Početna - IZDVOJENO - Brojke na strani Rijeke uoči ogleda protiv Zagreba
HNK Rijeka
arhiva

Brojke na strani Rijeke uoči ogleda protiv Zagreba

Nedjeljni ogled u 12. kolu MAXtv Prve lige bit će 57. prvenstveni ogled Rijeke i Zagreba. Rijeka je dosad upisala 24 pobjede, 12 utakmica završeno je remijem, a 12 utakmica otišlo je na stranu Zagreba. Rijeka je u tim utakmicama postigla 78, a Zagreb 72 gola.

U međusobnim susretima najviše utakmica skupili su Dražen Biškup, Kristijan Čaval i Hrvoje Štroke sa 17 nastupa, dok je čak šest igrača postiglo osam golova (Radomir Đalović, Tomislav Erceg, Sandro Klić, Ivan Krstanović, Joško Popović, Ahmad Sharbini).

Rijeka u prvenstvu već osam utakmica ne zna za poraz protiv Zagreba, od toga je upisala sedam pobjeda, a remi je stigao u trećem kolu ove sezone u Kranjčevićevoj (3:3).

Posljednji put Zagreb je slavio 7. travnja 2012. kada je na Kantridi pobijedio 1:0 golom Hrvoja Štroka. Onda je krenuo niz u kojem je Rijeka postigla 19, a primila sedam golova.


 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...