Početna - AUTOMOTO - „Brzi i žestoki“ užarili asfalt na parkingu Lumini shopping centra
Brzi i zestoki

„Brzi i žestoki“ užarili asfalt na parkingu Lumini shopping centra

 

  • 10.000 posjetitelja, 56 natjecatelja i više od stotinu automobila na drugom auto tuning show-u „Brzi i žestoki“

  • Najbolji od najboljih u kategoriji „best of show“ proglašen je Matija Cobra

Auto tuning show „Brzi i žestoki“ u subotu, 3. listopada okupio je56 natjecatelja, 100atraktivnih jurilicai 10.000 ljubitelja nabrijanih automobilačime je dosegnuo rekordnu posjećenost svojeg drugog izdanja na parkingu Lumini shopping centra. Natjecatelji iz Varaždina i okolice, Čakovca, Siska, Zagreba, Koprivnice i Slovenije natjecalisu se u 27 tuning disciplina, poput „best of show“, „old school kategorija“, „najbolji početnik“, „najglasniji na ulici“, i mnogih drugih. Pehar za najboljeg od najboljih ove godine dobio je Matija Cobra u kategoriji „Best of show“, a najbolji klub na susretu bio je Scorpion Club iz Slovenije. Titulu najboljeg u kategoriji „Old school“ osvojio je Rajko Sakač i njegov limeni ljubimac.

Osim pehara i titule najboljih na dosad najvećem održanom auto tuning show-u u ovom dijelu Hrvatske, Lumini shopping centar najbolje je natjecatelje počastio i nagradnim novčanim fondom u iznosu od 4.000 kuna.

Da ovaj auto tuning show nije bio namjenjen samo muškoj populaciji pokazuje Lidija Kirić koja je i ove godine odnjela titulu „kraljice lady tuninga“. Od 52 podijeljena pehara po jedan su dobili i natjecatelj Jan Emeršić u kategoriji „najbolji početnik“, te najglasniji od svih Denis Weingerl u kategoriji „najglasniji na ulici“.

Osim otkačenih i nabrijanih automobila, na susretu se predstavilo i 17 Oldtimera iz Oldtimer kluba Varaždinčiji su vlasnici ponosno pokazali svoje automobile koji datiraju još iz vremena(prve) Jugoslavije.

I dok su se natjecatelji borili za titule i nagrade, posjetitelji ‘Brzih i žestokih’ mogli su uživati u nesvakidašnjim prizorima stunt akrobatskog show-a Dejana Špoljara čiji je vrhunski performans na granici nemogućeg, mnoge ostavio bez daha. Teško je nabrojati sve vratolomne Dejanove pothvate ali vrijedi spomenuti nekoliko od mnogih poput vožnje na zadnjem kotaču, vožnje na prednjem kotaču, vožnje bez korištenja ruku, na stoječki, na ležečki i u društvu. No, ako znamo da je Dejan vlasnik Guinessovog rekorda u vožnji na zadnjem kotaču bez korištenja ruku, tada ne čudi široki opus njegove izvedbe.

Kako bi show bio potpun, začinile su ga hostese koje su najsretnijim natjecateljima temeljito oprale automobile. Daleko najatraktivnija točka showa – ‘seksi car wash’ apsolutno je zaplijenio sve muške poglede, a škljocanju fotoaparata nije bilo kraja.

Lumini shopping centar ovim je događajem još jednom potvrdio status vodećeg centra shoppinga i zabave u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske. Tu nije kraj novim događanjima, susretima i druženjima, stoga redovito pratite novosti na www.lumini.hr.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...