Početna - IZDVOJENO - Budalastog splitskog vijećnika, koji je vrijeđao Armadu i Riječane, HNS će izbrisati s liste nogometnih sudaca?

Budalastog splitskog vijećnika, koji je vrijeđao Armadu i Riječane, HNS će izbrisati s liste nogometnih sudaca?

Martin Pauk, splitski gradski vijećnik koji je provocirao i vrijeđao Armadu i Rijeku, licencirani je HNS-ov nogometni sudac. Iz Saveza su potvrdili da su pokrenuli postupak i da je ovakvo ponašanje neprilično

Nakon što je Torcida pod okriljem noći na Kantridi ostavila poruku Armadi, čestitajući im pravoslavni Božić, pripadnici Armade došli su pred prostorije Torcide u Split i razvili transparent “Herojske akcije pod okriljem noći, ovako svatko može doći”.

Te dvije poruke preplavile su navijačke portale, a u priču se uključio splitski gradski vijećnik Martin Pauk, bivši mostovac, a sad član Neovisnih za Hrvatsku Brune Esih.

Martin Pauk nije samo splitski vijećnik, on je i licencirani HNS-ov nogometni sudac koji sudi u nižim ligama. Njegova objava je sramotna da ne može biti sramotnija, no tu nije stao.

Osim što je izmijenio poruku Armade i ubacio ustaško slovo ‘u’, dodao je i da u gradu od 120.000 stanovnika, citirat ćemo, “Poznaje nekoliko normalnih i ispravnih ljudi”.

Objavu je nakon nekoliko sati uklonio, no bilo je prekasno jer HNS je već pokrenuo istragu.

– Pokrenut ćemo postupak utvrđivanja činjenica vezanih za navedenu objavu, koju smatramo nepriličnom za nogometnog djelatnika, ako se uistinu radi o objavi g. Pauka. Nakon toga ćemo odlučiti o daljnjem postupanju sukladno postojećim pravilnicima, o čemu ćemo pravodobno obavijestiti javnost – stoji u priopćenju HNS-a.

Pauk očito ne shvaća da je puno Riječana dalo život u Domovinskom ratu i da bi on, kao nogometni sudac, danas-sutra mogao suditi u – Rijeci.

No sad mu prijeti i – brisanje s liste sudaca!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...