Početna - IZDVOJENO - Cabaret à la carte na Ljetnoj pozornici
Cabaret_3

Cabaret à la carte na Ljetnoj pozornici

Cabaret à la carte je cabaret zbog izbora glazbe i atmosfere, à la carte zbog široke ponude glazbenih brojeva od kojih publika odabire najdraže. Na taj način svaka izvedba postaje jedinstvena i različita, a publika je izravno uključena u stvaranje programa.

Ovaj multimedijalni, interaktivni, pjevačko-plesni program pretvara prostor izvedbe u kazalište.  Odmak od uobičajene koncepcije koncerta postiže se zabavnim prijelazima iz pjevanja u ples, skečevima ili razgovorom likova, razgovorom s publikom ili sviranjem neobičnih instrumenata – a sve to pridonosi cjelokupnom cabaretskom iskustvu.
Inovativni koncept Cabaret à la cartea donose renomirani hrvatski umjetnici na polju jazz glazbe i suvremenog plesa. Bogato iskustvo na različitim poljima izvedbenog stvaralaštva otvara mogućnost za ovaj neobičan spoj koji na pozornicu donosi svjež vizualni i glazbeni doživljaj.
Na njihovom će se  meniju naći hitovi sredine prošlog stoljeća poput I Wanna be Loved by You, Is You Is or Is You Ain’t my Baby, Somewhere over the Rainbow, Singing in the Rain ili Why Don’t You Do Right. Ne propustite ove ljetne delicije….
Dobar tek!
Cijena ulaznice: 50,00 kn, vrijeme održavanja je 9. kolovoz, a sve informacije možete dobiti na:
>info: Festival Opatija
271 377
festival-opatija@ri.t-com.hr

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Potres u Jelšanama

Jutros malo iza 7 sati na širem matuljskom području osjetio se slabiji potres.Epicentar potresa bio je u Jelšanama (Slovenija) jačine ...