Početna - IZDVOJENO - Četiri tenora ispraćena ovacijama
tenori 1

Četiri tenora ispraćena ovacijama

Terasa Milenija već je poznata po vrhunskim glazbenim programima, a jedan takav i u petak navečer je razgalio prepunu terasu i ispratio vrhunske glazbenike dugim pljeskom i pozivom na bis.

Koncert ‘Grande Amore’ izvela su četiri renomirana hrvatska tenora – Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić. Veliki, snažni i prodorni glasovi tenora odjekivali su prepunom terasom Milenija i oduševili prisutnu publiku koja je u nekoliko navrata pjevala zajedno s tenorima.

Solo izvedbe su se izmjenjivale sa zajedničkim interpretacijama te su sve redom dovodile razdraganu publiku do ekstaze. Zaigrano i ležerno, ali nimalo izvedbeno lake partiture izvrsni tenori prošetali su nas kroz poznate arije opera i opereta, melodije iz popularnih mjuzikala te poznate evergreene iz cijeloga svijeta.

Uz sjajnu klavirsku pratnju maestra Jurice Karuze pjevači su demonstrirali visoku profesionalnu i umjetničku kvalitetu, ali i veliki potencijal da njihova tenorska suradnja postane prepoznatljiv proizvod koji će puniti velike i renomirane svjetske pozornice.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...