Početna - IZDVOJENO - Cijepljenje protiv Covida-19 u Kastvu 23. rujna

Cijepljenje protiv Covida-19 u Kastvu 23. rujna

Cijepiti se mogu svi građani i djelatnici tvrtki u Radnoj zoni Žegoti. Punkt za cijepljenje bit će u Boćalištu “Slavko Stanić”.

Grad Kastav i Stožer civilne zaštite Grada Kastva u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije organiziraju cijepljenje protiv COVID-19 bolesti za djelatnike tvrtki u Radnoj zoni Žegoti i sve zainteresirane građane s područja Kastva.

Punkt za cijepljenje bit će u novom Boćalištu „Slavko Stanić“, Stražnica 3, u kastavskoj sportskoj zoni. Cijepljenje prvom dozom održat će se 23. rujna 2021. godine od 08,00 do 18,00 sati, a druga doza planirana je 21. listopada 2021Dostupna će biti sva cjepiva protiv bolesti COVID-19 registrirana u Republici Hrvatskoj i ljudi mogu izabrati cjepivo koje žele (Pfizer, Moderna, AstraZeneca i jednodozno cjepivo Janssen). Prilikom dobivanja druge cjepiva, građani će moći dobiti i svoju EU-COVID potvrdu.

Da bi se cijepljenje pravovremeno organiziralo i s potrebnim brojem timova, potrebno je ispitati zainteresiranost za cijepljenje. Stoga vas molimo da se javite odabranom liječniku opće prakse, kako bi vas liječnik unio u tablicu cijepljenja i odredio termin cijepljenja. Prema dostavljenim prijavama, moći će se procijeniti broj motiviranih građana za cijepljenje i planirati „Otvorena vrata“.

Za građane koji se odluče u zadnji tren također će biti omogućeno cijepljenje u najavljene dane.

Poslodavci se mole da popune tablicu koja se nalazi na poveznici (Prijava zaposlenika na cijepljenje), odrede kontakt osobu i sve dostave na mail: cijepljenje.poslovni@zzjzpgz.hr s naslovom: Zona Kastav.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti direktno Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije na broj telefona 554-802 ili broj mobitela 091/203 0708, radnim danom od 07,00 do 20,00 sati te subotom od 08,00 do 14,00 sati.

Prijava_zaposlenika_na_cijepljenje

EU COVID potvrde pravila

Izvor: Grad Kastav

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Obilježavanje međunarodnog dana sjećanja na holokaust

Obilježavanje Međunarodnog dana sjećanja na holokaust u sprečavanja zločina protiv čovječnosti u organizaciji UABA-e grada Opatije i Gimnazije Eugena Kumičića ...