Početna - IZDVOJENO - Click & Boat, « Airbnb za brodove » dolazi u Hrvatsku!
cats

Click & Boat, « Airbnb za brodove » dolazi u Hrvatsku!

U mnogim europskim lukama nalaze se milijuni brodova koji se koriste samo nekoliko dana u godini. Za te iste brodove, koji pasivno plutaju u marinama, vlasnici brodova plaćaju izdašne godišnje troškove (oko 10% od ukupne cijene broda svake godine, što je u prosjeku oko 5000 € po plovilu). Upravo ovo opažanje potaknulo je osnivanje Click & Boat-a.

Ukratko, Click & Boat je:
– Internet platforma za privatno iznajmljivanje brodova, stvorena od strane dvojice francuskih poduzetnika, koja sada zapošljava 15 ljudi (www.clickandboat.com)
Budući međunarodni vođa u privatnom iznajmljivanju brodova, jednako kao Airbnb (za smještaj) ili BlaBlaCar ( za prijevoz). Ove godine Click&Boat se pokreće u još 5 zemalja – Hrvatskoj, Grčkoj, Italiji, Španjolskoj i Turskoj.
-Najbolje rješenje za istraživanje primorja
About Click & Boat

U duhu ekonomije dijeljenja, nakon pokretanja Airbnb-a i BlaBlaCar-a, u prosincu 2013. pokrenut je Click & Boat. Click & Boat je platforma za privatno iznajmljivanje brodova koja nudi vlasnicima brodova da zarade na svojim brodovima iznajmljujući ih preko sigurne i jednostavne internetske platforme. S više od 3000 vlasnika brodova koji koriste ovu platform, Click & Brod je tržišni vođa u Francuskoj, a sve veći udio počinje zauzimati i na europskom tržištu. Ove godine, Click & Brod se širi na šest novih zemalja, uključujući i Hrvatsku.
Hrvatska, destinacija iz snova za Click & Boat korisnike
Sa svojih 13 793 brodova, 112 luka, 1777 kilometara obale i 718 otoka i otočića Hrvatska je veliki potencijal za Click & Boat. Brodove u Hrvatskoj ne unajmljuju samo hrvatski pomorci, već i brojni turisti koji su prepoznali ljepotu jadranskog arhipelaga. Click & Boat je odlična prilika za sve lokalne vlasnike brodova da brzo i jednostavno iznajme svoj brod zahvaljujući popularnoj internetskoj platformi koja je već prepoznata u mnogim zemljama Europe. Hrvatska je medu najpopularnijima turističkim destinacijama u svijetu, ali inozemnim turistima se i dalje čini da je komplicirano iznajmiti brod u Hrvatskoj ako nisi Hrvat ili nemaš prijatelja koji ce ti preporučiti nekog dobrog prijatnog iznajmljivača brodova.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

voda

Grad Opatija ne želi dati suglasnost na ogromno poskupljenje vode

Grad Opatija zaprimio je zahtjev Liburnijskih voda d.o.o. za izdavanje suglasnosti za povećanje cijene vodnih usluga (vode, odvodnje i pročišćavanja). Grad Opatija nije ...