Početna - IZDVOJENO - Click & Boat, « Airbnb za brodove » dolazi u Hrvatsku!
cats

Click & Boat, « Airbnb za brodove » dolazi u Hrvatsku!

U mnogim europskim lukama nalaze se milijuni brodova koji se koriste samo nekoliko dana u godini. Za te iste brodove, koji pasivno plutaju u marinama, vlasnici brodova plaćaju izdašne godišnje troškove (oko 10% od ukupne cijene broda svake godine, što je u prosjeku oko 5000 € po plovilu). Upravo ovo opažanje potaknulo je osnivanje Click & Boat-a.

Ukratko, Click & Boat je:
– Internet platforma za privatno iznajmljivanje brodova, stvorena od strane dvojice francuskih poduzetnika, koja sada zapošljava 15 ljudi (www.clickandboat.com)
Budući međunarodni vođa u privatnom iznajmljivanju brodova, jednako kao Airbnb (za smještaj) ili BlaBlaCar ( za prijevoz). Ove godine Click&Boat se pokreće u još 5 zemalja – Hrvatskoj, Grčkoj, Italiji, Španjolskoj i Turskoj.
-Najbolje rješenje za istraživanje primorja
About Click & Boat

U duhu ekonomije dijeljenja, nakon pokretanja Airbnb-a i BlaBlaCar-a, u prosincu 2013. pokrenut je Click & Boat. Click & Boat je platforma za privatno iznajmljivanje brodova koja nudi vlasnicima brodova da zarade na svojim brodovima iznajmljujući ih preko sigurne i jednostavne internetske platforme. S više od 3000 vlasnika brodova koji koriste ovu platform, Click & Brod je tržišni vođa u Francuskoj, a sve veći udio počinje zauzimati i na europskom tržištu. Ove godine, Click & Brod se širi na šest novih zemalja, uključujući i Hrvatsku.
Hrvatska, destinacija iz snova za Click & Boat korisnike
Sa svojih 13 793 brodova, 112 luka, 1777 kilometara obale i 718 otoka i otočića Hrvatska je veliki potencijal za Click & Boat. Brodove u Hrvatskoj ne unajmljuju samo hrvatski pomorci, već i brojni turisti koji su prepoznali ljepotu jadranskog arhipelaga. Click & Boat je odlična prilika za sve lokalne vlasnike brodova da brzo i jednostavno iznajme svoj brod zahvaljujući popularnoj internetskoj platformi koja je već prepoznata u mnogim zemljama Europe. Hrvatska je medu najpopularnijima turističkim destinacijama u svijetu, ali inozemnim turistima se i dalje čini da je komplicirano iznajmiti brod u Hrvatskoj ako nisi Hrvat ili nemaš prijatelja koji ce ti preporučiti nekog dobrog prijatnog iznajmljivača brodova.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...