Početna - IZDVOJENO - Coexistence: For a new Adriatic Koine
mmsu
web

Coexistence: For a new Adriatic Koine

Riječ je o izložbi koja je otvorena 20. studenog, a trajat će do 06. prosinca u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti Rijeka. Na izložbi možete pogledati radove 25 umjetnika iz Hrvatske, Albanije, Italije i Crne Gore, a radi se o umjetnicima mlađe generacije.

Zajednički motiv umjetnika i njihovih radova je more uz ostale motive, a roz njih se propituju europski problemi, pitanja granica, slobode, turizma i ostalih tema koje su nam bliske.

Autori čija su djela predstavljena na izložbi jesu Anila Rubiku, Endri Dani, Fani Sulejman, Ilir Kaso i Alketa Ramaj iz Albanije,
Irena Lagator, Natalija Vujošević, Jovana Vujanović, Igor Rakčević i Jelena Tomašević iz Crne Gore, Giulia Maria Belli, Chiara Bugatti, Enej Gala, Annamaria Maccapani, Francesca Piovesan, Giuseppe Teofilo, Gianmaria Giannetti, Sarah Ciracì, Francesca Loprieno i Dario Agrimi iz Italije, te Gildo Bavčević, Fokus grupa, Ana Hušman, Nika Rukavina i Davor Sanvincenti iz Hrvatske.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...