Početna - TOP1 - „Cosmetic News“ na Ljetnoj pozornici

„Cosmetic News“ na Ljetnoj pozornici

Sajam kozmetike i wellnessa koji se već 25 godina zaredom održava u Opatiji

Jubilarni 25. Međunarodni sajam kozmetike i wellnessa “Cosmetic News 2018” održao se jučer, u subotu 14. travnja, i danas, u nedjelju 15. travnja u šatoru na Ljetnoj pozornici, u Vili Angiolini te kupalištu Angiolina.

U šatoru će preko 40 izlagača iz Hrvatske i Slovenije predstaviti novitete domaćeg i svjetskog tržišta iz kozmetike, a održat će se i natjecanje u šminkanju i microbladingu obrva te dio prezentacijskog programa.

U Vili Angiolini održavaju se predavanja u sklopu stručnog seminara Cosmetic Newsa, a u objektu kupališta Angiolina ReSeaDance organizirana su natjecanja u dizajniranju noktiju i trepavica te gala večernji program uz modnu reviju i koncertni nastup Sandi Cenova i Minee uz piće dobrodošlice.

Sajam kozmetike i wellnessa „Cosmetic News“ već se 25 godina zaredom održava u Opatiji i ima status najdugovječnijeg sajma takve vrste u Hrvatskoj.

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje, radno vrijeme u nedjelju je od 10 do 18 sati. Detaljan program te ponuda sajma mogu se pogledati na stranicama Cosmetic Newsa 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preventivni zdravstveni pregledi

Za građane Opatije, starije od 40 godina, ultrazvučni pregledi dojke, abdomena ili prostate za svega 30 kuna I ove godine, u suradnji ...