Početna - TOP1 - „Cosmetic News“ na Ljetnoj pozornici

„Cosmetic News“ na Ljetnoj pozornici

Sajam kozmetike i wellnessa koji se već 25 godina zaredom održava u Opatiji

Jubilarni 25. Međunarodni sajam kozmetike i wellnessa “Cosmetic News 2018” održao se jučer, u subotu 14. travnja, i danas, u nedjelju 15. travnja u šatoru na Ljetnoj pozornici, u Vili Angiolini te kupalištu Angiolina.

U šatoru će preko 40 izlagača iz Hrvatske i Slovenije predstaviti novitete domaćeg i svjetskog tržišta iz kozmetike, a održat će se i natjecanje u šminkanju i microbladingu obrva te dio prezentacijskog programa.

U Vili Angiolini održavaju se predavanja u sklopu stručnog seminara Cosmetic Newsa, a u objektu kupališta Angiolina ReSeaDance organizirana su natjecanja u dizajniranju noktiju i trepavica te gala večernji program uz modnu reviju i koncertni nastup Sandi Cenova i Minee uz piće dobrodošlice.

Sajam kozmetike i wellnessa „Cosmetic News“ već se 25 godina zaredom održava u Opatiji i ima status najdugovječnijeg sajma takve vrste u Hrvatskoj.

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje, radno vrijeme u nedjelju je od 10 do 18 sati. Detaljan program te ponuda sajma mogu se pogledati na stranicama Cosmetic Newsa 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Mošćenička Draga

Mošćenička Draga među najboljim kampovima na Kvarneru

Kamp Draga iz Mošćeničke Drage proglašen je najboljim manjim kampom na Kvarneru, dok je drugo mjesto zaslužio Kamp Mali iz ...