Početna - IZDVOJENO - Cosmetic news u Opatiji
foto: web

Cosmetic news u Opatiji

Međunarodni sajam kozmetike “Cosmetic news” koji će se održat u subotu 22. i nedjelju 23. ožujka 2014. godine u novootvorenom Sportsko kongresnom centru Opatija.

Priprema se bogat program predavanja iz svih pdoručja kozmetike, dermatologije i wellnessa, kao i brojne stručne radionice. Tradicionalna natjecanja u šminkanju za kozmetičarske-vizažistkinje i učenice kozmetičkih škola te natjecanje u oblikovanju noktiju u čeitir kategorije, obilježit će tema glamoura dvadesetih godina i filmski hit “Veliki Gatsby”.

Kotizacija za prisustvovanje programu inače iznosi 240 kuna. Uz kotizaciju dobivate akreditaciju za prisustvovanje predavanjima na Sminaru i stručnim radionicama, a diplomu o sudjelovanju na Seminaru Cosmetic News, ulaznicu za Cosmetic News Night s konzumacijom, službeni katalog Sajma s cjelovitim informacijama te poklon s proizvodima izlagača.

Teme sajma su: Dermatologija, preparativna kozmetika, dekorativna kozmetika i aprfemi, aparati i oprema za kozmetičke tretmane, wellness, fitness, proizvodi i aparatura za pedikuru, oblikovanje noktiju i manikura, masaža, make-up i visažistika, trajni make-up, stručna izobrazba i usavršavanje, marketing i prodaja, časopisi i publikacije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...