Početna - IZDVOJENO - Crni tjedan na Kvarneru
policija-rotirka
ilustracija

Crni tjedan na Kvarneru

U proteklih tjedan dana na području Primorsko-goranske županije dogodile su se 93 prometne nesreće od kojih je 13 bilo težih. U nesrećama je teže ozlijeđeno 15 sudionika, dok je lakše ozljede zadobilo njih 25. Smrtno su stradale tri osobe i to u dvjema prometnim nesrećama koje su se dogodile u Klani i kod tunela Rožman brdo na autocesti Rijeka-Zagreb. Materijalna šteta cijeni se na oko 864.100 kuna.

U prometnim nesrećama sudjelovale je 16 stranih državljana i tri pješaka, dok su čeitir vozača upravljajući vozilima pod utjecajem alkohola sudjelovala u prometnim nesrećama. Koncentracija alkohola veća od 0,50 h/kg izmjerena je 35-orici vozača, od kojih je njih 17 u dobi od 25 do 35 godina života.

Prošlotjedni rekorder među navedenim vozačima je 55-godišnjak s područja Opatijske rivijere. Policija ga je zatekla 19. srpnja na lovranskom području kako upravlja osobnim vozilom marke citroen saxo pri koncentraciji alkohola od 2,84 g/kg.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kreće uređenje krova i fasade školske sportske dvorane u Klani

Župan Zlatko Komadina i načelnica Općine Klana Željka Šarčević Grgić posjetili su OŠ Klana gdje je u pripremi investicija uređenja ...