Početna - GLAZBA - DAMIR KEDŽO: „NAJLJEPŠE JE KAD PJESMA NAĐE PUT DO SRCA PUBLIKE“

DAMIR KEDŽO: „NAJLJEPŠE JE KAD PJESMA NAĐE PUT DO SRCA PUBLIKE“

Već smo pisali o Dori 2020 a, danas Vam donosimo intervju s pobjednikom Dore 2020, jesu li krenule pripreme za nastup na Eurosongu, kako je zadovoljan reakcijama publike na pjesmu „Divlji vjetre“

Kako se osjećate sada nekoliko dana nakon pobjede na Dori, jeste li očekivali pobjedu? Možete li nam ista otkriti o tome kakav nastup pripremate za Eurosong? Kako se osjećate povodom toga?

Emocije se sliježu. Svjestan sam pobjede i odgovornosti koju ona nosi. Nemam vremena za ono “uživanje bez razmišljanja jer je sve gotovo”. Sada uživam u svemu onome što moramo napraviti da bi na Eurosongu dao sve najbolje od sebe. Radimo punom parom na nastupu.
Red rad i disciplina., Nastavljam s vokalnim i kondicijskim vježbama. Ali i s onime sto me najviše veseli, postavljanju svoje priče od 3 minute na tu predivnu veliku binu u Rotterdamu. Puno je posla , a i odgovornost je veća , nego što je to bilo za Doru, u Rotterdamu predstavljam svoju zemlju prije svega, pa onda sebe i pjesmu , a to želim napraviti najbolje moguće. Želim da svi budu ponosni na taj nastup.


Kakva je reakcija publike na Vašu pjesmu?


Moram reci da sam presretan reakcijama. Pogotovo recenzijama Eurovision blogova i činjenici da je pjesma prva u trendingu na YouTubeu u Hrvatskoj. Pjesmu je izabrala publika svojim glasovima i sad kad vidim da ju publika voli i sluša , presretan sam . Najljepše je kad pjesma nađe put do srca publike, jer to je jedini smisao bavljenja glazbom. Hvala dragi ljudi , ( ne volim naziv “ moja publika”) , na tome sto ste birali , sto volite i slušate “ Divlji vjetre”.

Pogađaju li vas negativni komentari na račun Vaše pjesme?
Apsolutno ne. Godi mi da svatko ima mišljenje o pjesmi i izražava ga. Živimo u demokraciji.


Kako ocjenjujete Vašu konkurenciju na ovogodišnjem Eurosongu?


Eurosong je festival na koji svaka od država koje sudjeluju šalje najbolju pjesmu koja je predstavlja. Uvijek je puno jako dobrih pjesama i izvođača i tako će biti i ove godine siguran sam. Nisam još čuo druge pjesme i izvođače, želim ostati fokusiran na svoj nastup i kako se što bolje pripremiti za te 3 minute na pozornici jednog od navažniji glazbenih festivala na svijetu.

Šuška se u medijima, a mnoge čitatelje našeg portala zanima, da se planirate ponovno okupiti sa prvim hrvatskim boy bandom Saša, Tin i Kedžo, je li to istina i što nam možete reći o tome?

Nije istina, svaki od nas ima svoje samostalne karijere i živote i uspješni smo i sretni , što je najvažnije. Svakako da bi jednom, na svom velikom koncertu volio pozvati Sašu i Tina da skupa otpjevamo 365. To je pjesma koju publika traži na svakom od mojih koncerta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Mijenja se vozni red izvanrednih linija

KD Autotrolej obavještava korisnike javnog gradskog prijevoza kako od subote, 28. ožujka 2020. godine, na snagu stupaju novi vozni redovi izvanrednih ...