Početna - IZDVOJENO - Dan Grada Opatije – 25. srpanj
dan grada opatija

Dan Grada Opatije – 25. srpanj

Danas je Dan Grada Opatije, dan sveca zaštitinika grada, sv. Jakova. Večeras će se u čast sv. Jakovu održati tradicionalna svečana procesija, a početak procesije očekuje se u 20,00 sati.
Obilježavanje Dana Grada nastavit će se i tijekom vikenda, zaključno s nedjeljom. Bogati program koji nas očekuje tijekom vikenda održat će se u sljedećem rasporedu:
U petak, s početkom u 21,00 sati očekuje nas na Ljetnoj pozornici Opatija OMF 2013. Chicago u izvedbi Pozorišta na Terazijama.
U subotu, s početkom u 21,00 sat u Mandraću Volosko sastat će se klape na 10. sustretu klapa va Mandraće, a u 21,30 sati započet će na plaži Slatina Summer fight night. Osim toga tijekom subote i nedjelje održat će se Međunarodna likovna manifestacija Mandrać 2013. u Voloskom.
Kako je program bogat, očekuje se i mnoštvo posjetitelja, a da će tako i biti potvrđuju protekli dani gdje posjetitelja siguno nije nedostajalo.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...