Početna - KULTURA - Dan Grada Opatije

Dan Grada Opatije

Bogat izbor kulturnih, zabavnih i sportskih sadržaja ovoga vikenda 

Dan Grada Opatije – Sveti Jakov,  obilježava se tijekom cijeloga srpnja nizom kulturnih, zabavnih i sportskih manifestacija.

Već ovoga vikenda, ususret središnjoj proslavi Dana Grada, održat će se nekoliko zanimljivih manifestacija.

Subota, 13. srpnja od 8,00 do 13,00 – EKO sajam Opatija ispred opatijske tržnice s bogatom ponudom domaćih, ekološki uzgojenih proizvoda.

Subota, 13. srpnja navečer s početkom u 20,30  pod Ložom Starog grada Veprinca održat će se 11. večer klapa va Leprince u organizaciji Kulturnog društva Leprinac i klape Mirakul. Nastupit će jedanaest klapa sa šireg liburnijskog područja, Istre i gosti iz Slovenije u isključivo a’capella izvedbi u prekrasnom ambijentu Staroga grada u Veprincu. Ove godine nastupaju tri finalista ovogodišnjeg Omiškog festivala klapa. Voditelj večeri je Mario Lipovšek, a ulaz je slobodan.

U nedjelju, 14. srpnja ljubitelji auto-moto sporta dolaze na svoje na 6. INTER CARS UČKA 2019. auto utrci Veprinac-Učka.

Nedjelja ,14. srpnja navečer, rezervirana je za ekskluzivni događaj, s početkom u 20,00 sati, otvaranje jedinstvene izložbe “Modni ormar carice Sisi” u Švicarskoj kući te modnu reviju “Iz Modnog ormara carice Sisi” od 21,30 u Parku Angiolina.

U nedjelju, 14. srpnja Ženska klapa Kamelija proslavit će svoj 20 rođendan koncertom u romantičnom ambijentu Lučice Ičići s početkom u 21,00 sat. 

Posjetite ove zanimljive manifestacije u Opatiji!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Opatijsku osnovnu školu “trese” neviđena kriza

Natječaj za ravnatelja u tijeku, prosvjetna inspekcija raspustila školski odbor, županija imenovala povjerenstvo, a aktualni ravnatelj za sve proziva medije ...